Te-am convins?

0720.835.910 / dora_aqua@yahoo.com

DORAQUA este o firma tanara, ambitioasa si in dezvoltare ce doreste sa vina in intimpinarea cerintelor dumneavoastra prin calitatea produselor, promtitudine in serviciile oferite.

Produsele noastre respecta standardele europene; procesul de productie, reflecta perfect cerintele pe care o piata si un produs de calitate le solicita. Mergem pe principiul „CLIENTUL NOSTRU MERITA RESPECT”, de aceea vom raspunde cu promtitudine cerintelor dumneavoastra in cel mai scurt timp. Dorim sa fiti multumiti de serviciile oferite de compania noastra, astepand de la Dumneavoastra orice fel de observatii aduse produselor noastre si nu numai.

Pentru ca motto-ul nostru are la baza conceptul unui organism sanatos, noi, echipa DORAQUA, dorim sa va oferim servicii de cea mai buna calitate dand astfel startul unui un lung proces de dezvoltare sanatoasa al corpului nostru.

Avem ca obiect principal distribuitia produselor din portofoliul companiei la cerintele dvs si deasemenea ne vom ocupa de intretinerea cat mai buna a produselor noastre pe toata perioada contractului.

Serviciile noastre se adreseaza atat companiilor si institutiilor cat si consumatorilor casnici.

Dorim ca impreuna cu Dumneavoastra stimati clienti sa formam puternice parteneriate pe lungi perioade de timp, parteneriate pe baza carora intentionam sa cream legaturi speciale intre noi DORAQUA si Dumneavoastra. Iar pentru noi legaturile speciale sunt reprezentate tocmai de satisfactia fata de serviciile noastre. Vrem sa fim preferatii Dumneavoastra!

Pentru ca ne-am propus sa va oferim calitate dorim sa beneficiati de confort, mai mult timp la dispozitie pentru alte preocupari si deasemenea un confort financiar, astfel incat: livrarea produselor, instalarea aparatelor de apa plata si intretinerea acestora pe perioada contractului vor fi efectuate de catre personalul DORAQUA si vor fi gratuite.